Tilbage til forsiden
Find din tandlæge Tænder og sundhed Spørgsmål og debat Vejledninger og services Alle de andre ting
Nødhjælp
Om portalen Om portalen Mail til redaktionen Mail til redaktionen Føj til foretrukne Føj til foretrukne Administration Administration Søg på portalen
Søg

Få teksten læst op

Vandkampagnen

CO2-certifikat


Danske patienter hos polske tandlægerDato: 31. maj 2004

"Jeg har måttet ansætte mere personale, og udvide åbningstiderne !

Udtalelsen kom fra en polsk tandlæge i et indslag i TV2-nyhederne 2. pinsedag !
Ifølge indslaget vælger flere og flere danskere at få lavet dyrere tandlægearbejder som kroner og broer hos polske tandlæger. De priser, der blev vist i indslaget, viste, at de polske tandlægepriser var under halvdelen af de danske.

Der bliver arrangeret ferierejser med familie til Polen, hvor man så får lavet sit tandlægearbejde under opholdet.

Ydeligere kan man, hvis behandlingen er tilskudsberettiget, få sygesikringstilskud, efter at Polen er blevet medlem af EU.

Det, indslaget ikke meldte noget om, var, hvad patienterne vil gøre i tilfælde af dårlig behandling eller ligefrem fejlbehandling hos de polske tandlæger.
Der blev heller ikke berørt det normale tillidsforhold, der normalt burde være mellem en patient og pågældendes tandlæge. Hvordan vil det blive, hvis en væsentlig del af tandbehandlingen foretages et andet sted ?

Tandlægers patienter er normalt meget trofaste. Spørgsmålet er så fremover, hvor meget danske patienter er villige til at betale for deres trofasthed.


Sponsor 1 Sponsor 2 Sponsor 3