Tilbage til forsiden
Find din tandlæge Tænder og sundhed Spørgsmål og debat Vejledninger og services Alle de andre ting
Nødhjælp
Om portalen Om portalen Mail til redaktionen Mail til redaktionen Føj til foretrukne Føj til foretrukne Administration Administration Søg på portalen
Søg

Få teksten læst op

Vandkampagnen

CO2-certifikat


Praksisdeklaration - varedeklaration af tandklinikker !Dato: 22. marts 2004

Nu skal de private tandlæger varedeklareres !
Lægerne har kendt det i et års tid.
Nu skal tandlægerne fra foråret 2004 også til det.
Det skal være lettere for patienterne at vælge tandlæge, og derfor skal tandlægerne offentliggøre en praksisdeklaration, en slags varedeklaration for klinikken.
Tandlægen skal ud over navn og adresse også oplyse alder og køn på sig selv, samt navn, køn og alder på klinikpersonalet.
Patienterne skal også have at vide, hvilke opgaver personalet udfører på klinkken, og hvilke særlige interesser og arbejdsområder, tandlægen har.
Efterhånden som flere og flere tandlæger får hjemmesider, skal oplysningerne kunne findes dér eller på portalen sundhed.dk.

Efter at loven om frit valg også er kommet ind i den kommunale tandpleje, må man forvente at det er et spørgsmål om tid før praksisdeklarationer også kommer på dette område. Det giver brugerne mulighed for at se, hvor ensartet det kommunale tandplejetilbud er på landsplan. denkommunaletandpleje.dk følger udviklingen nøje og vil være klar med praksisdeklarationer, når der foreligger regler på området.


Sponsor 1 Sponsor 2 Sponsor 3