Tilbage til forsiden
Find din tandlæge Tænder og sundhed Spørgsmål og debat Vejledninger og services Alle de andre ting
Nødhjælp
Om portalen Om portalen Mail til redaktionen Mail til redaktionen Føj til foretrukne Føj til foretrukne Administration Administration Søg på portalen
Søg

Få teksten læst op

Vandkampagnen

CO2-certifikat

Om denkommunaletandpleje.dk


Om denkommunaletandpleje.dk

Version 1.1

Udviklet af finndb

Portalens formål

  • at bringe den kommunale tandplejes servicetilbud tæt på brugerne.
  • at formidle tand- og sundhedsviden til brugerne på en nemt tilgængelig måde.
  • at fremme brugernes debat om tænder og sundhed og de aktuelle sundhedstilbud på området.
  • at gøre det nemmere for brugerne at komme i kontakt med den kommunale tandpleje.
  • at synliggøre den kommunale tandpleje på Internettet.

Redaktionel holdning

Sponsorer kan ikke påvirke eller ændre det fagligt redaktionelle indhold.

Det tand- og sundhedsfaglige indhold af denkommunaletandpleje.dk optimeres løbende i henhold til nyeste anerkendte viden og i overensstemmelse med god tandlæge-/sundhedsetik.

Indlæg og spørgsmål i "spørgsmål og svar” af racistisk, pornografisk eller på anden måde ulovlig karakter besvares ikke.Det samme gælder spørgsmål med direkte personangreb. Spørgsmål, der har reklame- eller markedsførings- karakter, slettes også.

Redaktionen forbeholder sig også ret til at returnere spørgsmål, der må anses for at falde uden for portalens formål i bredeste forstand.

Ophavsret

Vejledningerne og de faglige artikler på sitet tilhører denkommunaletandpleje.dk.

De tilsluttede tandplejer kan frit printe vejledningerne og de faglige artikler ud til brug i deres daglige drift. Brugere kan frit printe vejledningerne og de faglige artikler ud til eget privat, ikke-kommercielt brug.

Tandplejer, andre sundhedsfaglige institutioner og andre udbydere på det sundhedsfaglige marked, der ikke er tilsluttet denkommunaletandpleje.dk, må kun bruge portalen, vejledningerne og de faglige artikler eller dele deraf i deres daglige drift eller virksomhed, såfremt der på forhånd er indgået en aftale med finndb herom. Det er tilladt ikke-tilsluttede tandplejer og andre at linke til forsiden på denkommunaletandpleje.dk, såfremt portalen eller dens indhold ikke indgår i den daglige drift. Det er ikke uden forudgående skriftlig aftale med finndb tilladt for ikke-tilsluttede tandplejer eller institutioner at linke til undersider eller til enkelte emner på denkommunaletandpleje.dk.
Overtrædelse af disse retningslinjer vil blive betragtet som en krænkelse af ophavsretten.

Disclaimer / Ansvarsfraskrivelse

Vejledningerne bør kun anvendes som supplement for og erstatter på ingen måde egentlig mundtlig, tandlæge- eller lægefaglig rådgivning.

Indholdet i ”tænder og sundhed”, samt ”spørgsmål og svar” sektionerne på denkommunaletandpleje.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne kan på ingen måde erstatte kompetent undersøgelse, rådgivning og behandling, og det tilrådes altid ved mindste tvivl at søge relevant vejledning hos egen tandpleje/tandlæge eller læge.

Indholdet i disse sektioner bør og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller indlede behandling.

denkommunaletandpleje.dk kan på ingen måde drages til ansvar, hverken direkte eller indirekte, for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer indeholdt eller forudsat i disse sektioner.

ForretningsbetingelserSponsor 1 Sponsor 2 Sponsor 3