Tilbage til forsiden
Find din tandlæge Tænder og sundhed Spørgsmål og debat Vejledninger og services Alle de andre ting
Nødhjælp
Om portalen Om portalen Mail til redaktionen Mail til redaktionen Føj til foretrukne Føj til foretrukne Administration Administration Søg på portalen
Søg

Få teksten læst op

Vandkampagnen

CO2-certifikat


Spørgsmål og svar

Spørg selv tandlægen


Spørgsmålsemner

Tænder
Tænderne (265)
Tandkødet (66)
Tandretning (200)
Misfarvning (65)
Tandskader (37)
Tandbørster og tandtråd (16)
Din mund (50)
Din mad og drikke (3)
Sundhed
Tænderne (5)
Tandkødet (1)
Tandretning (2)
Tandskader (1)
Tandbørster og tandtråd (2)
Din mund (34)
Din krop (1)
Din mad og drikke (6)
Ofte stillede spørgsmål
Tandkødsbetændelse
Ømme tandhalse
Hvor mange gange om dagen skal man børste tænder ?
Tidlig rokketand
Vanskeligt frembrud af visdomstand

Anden tandlæge

Spørgsmål Hej tandlæge.

Jeg har en dreng på 5 år, som siden han begyndte at gå til tandlægen har været henvist til Panum instituttet. Som I ved at det ikke uddannede der "arbejder" der. Det har været fint nok, nogle skal jo være deres øve-patienter. Men nu synes jeg at min søn har gjort sin borgerpligt.

Han har tilsyneladende fået et hul og da den - selvfølgelig meget urutinerede - tandlægestuderende ville bore etc, gik det fuldstændig galt. Min søn har på intet tidspunk været bange for at gå til tandlæge, og jeg har altid fået at vide at han imponerede ved sine besøg, fordi han faktisk synes det er sjovt. MEN den her dag gik det hele bananas. Jeg havde selvfølgelig ondt af den studerende, som gjorde sit bedste, men sad også og tænkte "hej fremtidige tandlægeskræk". Den studerende måtte opgive sit foretagende og vi gik hjem med en ny tid. Nu har jeg aflyst tiderne op til flere gange, og fik at vide af en børnehaveleder at jeg blot kan skifte over til en "rigtig" børnetandlæge. MEN hvordan gør jeg det?

Jeg aner ikke hvor jeg skal henvende mig, og da poden pludselig her til aften havde ondt og jeg faktisk kunne se noget brunt på en tand, har jeg pludselig fået travlt med at finde en løsning. MEN vi går ikke tilbage på tandlægehøjskolen, det må være OK at min søn også får behandling af en erfaren tandlæge.

Mange venlige hilsner

Kamilla Norman

Svar Svar:

Hej Kamilla!

Når I går på Panum, går jeg ud fra, at I bor i Københavns kommune og derfor hører under Københavns kommunes tandpleje. Henvend dig til administrationen for Københavns kommunes Tandpleje, forklar dem sagen, og sig at I gerne vil gå et andet sted. I de langt de fleste kommuner kan man skifte klinik og kommunal tandlæge, hvis man selv sørger for transporten.

Med venlig hilsen

Indsendt af:   Kamilla Norman
Dato:   10. april 2011
Besvaret af:   Tandlæge Finn Larsen


Tilbage til oversigten


Sponsor 1 Sponsor 2 Sponsor 3